YRITYS » HINNASTO » YHTEYDET » SUOMEKSI IN ENGLISH AUF DEUTSCH По-русски

Hotellissamme on 14 mukavuuksilla varustettua hotellitason huonetta (oma wc, suihku, TV, radio, hiustenkuivain, Wi-Fi), joihin sopii majoittumaan yhteensä 33 henkeä. Hotellihuoneemme sijaitsevat päärakennuksessa ja entisessä rehusiilossa! Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. 

Päärakennuksessa on 9 huonetta (6 x 2 hh ja 3 x 3hh) ja siilossa 5 huonetta (4x 2 hh ja 1 iso perhehuone, jossa oma minikeittiö). Muutamaan huoneeseen mahtuu vielä lisävuode. Hotellihuoneet on luokiteltu valtakunnallisen luokitusjärjestelmän (Malo) mukaan täydellä viidellä tähdellä.

Hotellivieraiden yhteiskäytössä on jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja silitysrauta. Wi-Fi yhteys on käytettävissänne veloituksetta vierailunne ajan.


Kahdessa aitassa (joista toinen 1700 -luvulta!) on yhteensä 15 aittahuonetta, joista löytyy talvilämpimät tilat 43 hengelle. Osassa aittahuoneista on oma wc, osassa wc on käytävässä. Aitoissa majoittuvat vieraat voivat käydä peseytymässä kokousnavetan tyylikkäissä suihku- ja saunatiloissa. Aitat ovat talvisin lähinnä lisämajoitustilana


Aamiaismajoituksen hintaan sisältyy majoitus liinavaatteineen ja pyyhkeineen, aamiainen, sähkösaunavuoro sekä liikuntahallin omatoimiset harrasteet.

Olemme ajatelleet myös perheen pienimpiä hotellivieraita - Pihkalasta löytyy kolme pinnasänkyä. Myös sisäsiistit lemmikit voi ottaa mukaan lomailemaan, ja löytyypä pihalta koiravieraille kopilla varustettu ulkotarhakin. Parkkipaikalla on sähköpistokepaikat autoille.

 

Meillä on myös matkaparkki, eli Pihkalaan voi tulla yöpymään omalla asuntoautolla tai -vaunulla. 

Matkaparkki vain kesäisin- ei talvella. 


Matkaparkki-hinnat 2019

Paikkamaksu 20 €/ vrk (sis. wc:n ja Wi-Fin käytön), sähkö 6 €/ vrk.

Sauna/suihkumaksu 6 €/ hlö

Aamiainen 8 €/ aik., lapset 4-12 v. 4 €/ hlö.

Toivomme matkaparkki-varaukset etukäteen, puhelimitse: 0400 812 484.

Emme ota matkaparkki-varauksia juhlapyhien aikaan.


MAALAISKARTANO PIHKALA OY | Kestiläntie 1426, 92700 Kestilä | Puh. +358 8 8125802 | Fax. +358 8 812 5800

designed by visible image 2010