Ohjelmat

Tule virkistymään Pihkalaan!

Maalaiskartano Pihkalassa ei varmasti tule tekemisestä puutetta!

Pihkala tarjoaa monenlaista mukavaa tekemistä, vauvasta vaariin. Sadesääkään ei haittaa, sillä voimme harrastaa myös sisäliikuntahallissamme. Ajanvietettä on paljon ja sitä suunnitellaan koko ajan lisää!

Vaijeriratalasku Siikajoen yli

Vauhdikas lasku vaijeria pitkin joen ylitse! Radan pituus 120 m! Käytössä ympäri vuoden. Huom! Laskijan alapainoraja 35 kg.

Jousiammunta ja kirveenheitto

Kestosuosikit! Jousiammunta onnistuu sekä ulkona että sisäampumaradalla. Myös lasten jousi! Kirvestä heitetään vain ulkotiloissa – muttei kaivoon!

Kävelyretkiä, kalastusta, melontaa, soutelua 

Talon väki vetää ympäri vuoden opastettuja kävelyretkiä läheisillä luontopoluilla. Haluttaessa esim. luontovisailu! Kalastaa voi viereisellä Siikajoella tai Uljuan tekojärvellä (5 km). Molemmat vedet ovat kalarikkaita. (Huom. Kalastusvälineet oltava mukana.) Talosta voi vuokrata joelle kanootteja.

Talvella potkukelkkailu ja jokiluistelu, kesällä rullaluistelu (luistelurata)

Talvinen Siikajoki tarjoaa oivat olosuhteet luistelulle ja potkukelkkailulle. Pihkalassa on myös ovaali, asfaltoitu, 300 metriä pitkä luistelu/ ajorata. Rullaluistimia ja potkukelkkoja voi vuokrata Pihkalasta.

Hiihdon ystäville löytyy mukavat, valaistut ladut Kestilän kirkonkylältä, Maksinharjulta (etäisyys 10 km). Maksinharjulla on myös 18-väyläinen frisbeegolf-rata.

Seinäkiipeily, korikiipeily sekä tappikiipeily

Sisähallissamme voi kiipeillä sekä seinällä, että korien päälle! Vaatii keskittymistä ja itsensä voittamista! Kiipeilyseinämme on 7 metriä korkea, 4 eri vaikeusasteista rataa. Yhtenä lajina tappikiipeily, joka vaatii rohkeutta ja käsivoimaa! Tarvittava varustus (kiipeilyvaljaat ja -kengät) sekä opastus ja varmistus talon puolesta. Kiipeilylajeihin on hyvä varustautua joustavalla vaatetuksella.

”Hömppälajit” pihalla

Kyykkykuula, turbokeihäänheitto, tarkkuus-frisbee, potkupyöräviestit, hevosenkengänheitto, tandemhiihto, potkukelkkaviestit, erilaiset tutustumisleikit, mönkijä-kärrykyyditykset jne. jne.

”Hömppälajit” hallissa

Sisäcurling, sulkapallo, koripallo, lentopallo, sähly, tiimilabyrintti, pehmopallon ja renkaan tarkkuusheitot, tiimipalapeli, jätti- fortuna, korona, tarkkuus- golf ja -frisbee, maalaisruletti, pulmakalut, kuntonyrkkeily, jumppapallovoimistelu, potkupallokeilaus, vauhditon pituushyppy, penkkipunnerrus, sirkuspyöräily, tikanheitto, viestit, erilaiset touhuradat lapsille jne. jne…

… Ja paljon muuta

Pihapiiristä löytyy myös virikkeitä omatoimiseen liikkumiseen: jättitrampoliini, potkupyörät, luontopolut, erilaiset pihapelit, sekä oma uimaranta. Valvottuna käytössä myös 18 m pitkä vesiliukumäki! Rannassa pieni vetolautta köyttä pitkin joen ylitse. Pienimmille löytyy keinut ja hiekkalaatikko. Tilalla on hevosia, lampaita, kanoja, kukkoja, koiria ja kissoja hellittäviksi ja ihasteltaviksi.

Hevosten hoito

Maalaiskartano Pihkala tekee yhteistyötä samassa pihapiirissä toimivan Pihkalan tallin kanssa. Tallissa asustaa puolenkymmentä kilttiä ja koulutettua hevosta ja ponia. Tallilla on kaksi ratsastuskenttää ja maneesi huonojen säiden varalle. Lisäksi lähimetsistä löytyy mukavat reitit 1-2 tunnin maastoilua varten. Tallin toimintaa pyörittävä Leena on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja.

Hauskat tiimiviestit ja -kisat

Kannustava talon väki vetää ryhmällenne erilaiset yhteistyötaitoja ja näppäryyttäkin vaativat tiimipelit. Haluttaessa leikkimieliset olympialaiset -palkintoineen! Lajeja on monenlaisia -kevyistä pulmaratkaisupeleistä vauhdikkaisiin viesteihin.

Illanvietot kodalla ja navettaravintolassa (karaokea, tanssia)

Illanvietot teeman kanssa tai ilman. Mukavassa seurassa, istuen iltaa nuotion äärellä, latautuu taas tuleviin haasteisiin! (Kota n. 12 hlö). Tai pistetään jalalla koreasti navettaravintolassa. Pihkalaan on mahdollista tilata monenlaisia esiintyjiä, tai sitten voi hoitaa musiikkipuolen itse karaoken merkeissä. Illanvietot ovat yksityistilaisuuksia. Silloin tällöin järjestämme karaoke-tansseja.

Tunnelmalliset jokiristeilyt m/s Pihkalalla

Kesäisin teemme tilaus-lauttaristeilyjä Siikajoella. Kesällä 2015 valmistuneen lauttamme kapasiteetti on 35 henkilöä. Lähdemme Pihkalan laiturista ja risteilemme edestakaisen matkan kauniilla Siikajoella.

Risteilyn kesto toiveiden mukaan: 1-3 tuntia. Risteilyn aikana voitte kuunnella musiikkia soittajien esittämänä tai lautan radiosta, laulaa, paistatella päivää aurinkokannella ja nauttia kesäisistä maisemista! Lautassa on katto, joten pieni vesisade ei haittaa. Pienet tarjoilut lautalla onnistuvat myös. Erillistilauksesta lauttasauna!

Maalaiskartano Pihkalan virkistyspaketit 2023

Paketteja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan! Minimiryhmäkoko: 6 henkilöä. Hinnat voimassa arkipäivisin ja normaalilauantaisin. Kysy tarjousta juhlapyhien suhteen.

TARKAN €URON TYKYPÄIVÄ 39 €/ hlö (Väh. 10 hlö)
(6-9 henkilön ryhmät: 43 €/ hlö)
Paketin kesto: noin 3 h

  • Tutustuminen ja päivän ohjelman läpikäynti, haluttaessa yritys-esittely

  • Virkistävä 2 tunnin aktiviteettiohjelma. Lajit talon ohjaajien vetämiä. Voitte itse valita mieleisenne lajit (ei ratsastus), joista voimme halutessanne pitää leikkimieliset kisat.

  • Lounas noutopöydästä (aktiviteettiohjelman puolivälissä tai jälkeen)

(Mahdollisesti palkintojen jako)

∼    ∼    ∼

PERUSPAKETTI VIRKISTYJILLE 56 €/ hlö (Väh. 10 hlö)

(6-9 henkilön ryhmät: 60 €/ hlö)
Paketin kesto: noin 5 h

  • Tulokahvit suolaisen ja pikkumakean kera

  • Tutustuminen ja päivän ohjelman läpikäynti, haluttaessa yritys-esittely

  • Virkistävä 3 tunnin aktiviteettiohjelma. Lajit talon ohjaajien vetämiä. Voitte itse valita mieleisenne lajit (ei ratsastus), joista voimme halutessanne pitää leikkimieliset kisat.

  • Lounas noutopöydästä (aktiviteettiohjelman puolivälissä)

  • Lähtökahvi makean kera (ja mahdollisesti palkintojen jako)

Pihkalassa on mahdollista nauttia myös hemmottelevasta hieronnasta!

Eikö olisi ihanaa rentoutua osaavan hierojan käsittelyssä, esimerkiksi tyky-ohjelman jälkeen tai pitkän kokouspäivän päätteeksi? Hieronta joko omassa huoneessa, saunatiloissa tai vaikka jo kokouksen yhteydessä!